Bank Norwegian

Behöver du ta ett lån? En av marknadens mest attraktiva aktörer kommer från grannlandet Norge. Det är Bank Norwegian som varje år attraherar allt fler svenska kunder och det är lätt att förstå varför. Bank Norwegian skiljer sig en hel del från andra banker. Detta är en relativt ny bank, de grundades 2007 och expanderade till Sverige först år 2013 och sedan Finland och Danmark i slutet av 2015. Banken i sig ägs bland annat av flygbolaget Norwegian, vilket har lett till ett attraktivt bonussystem. Det är just denna synergi som varit en nyckelkomponent till deras framgång. Dock är det långt ifrån allt som gör banken så attraktiv.

Bra och smidiga Bank Norwegian lån

Om du behöver låna pengar kan du börja med att skapa ett konto på deras hemsida. Detta går snabbt och lätt, i Sverige kan du använda dig av mobilt BankID för att utföra alla dina bankärenden. Behöver du sedan ansöka om ett lån? Det tar knappt en minut. Du kan ansöka om blancolån upp till 600 000 kronor. Räntan sätts per individuell basis men ligger mellan 6,99 % och 22,99 %. Du måste inte ansöka om ett Bank Norwegian lån för att kunna få tag på pengar. Faktum är att det finns ett mycket mer attraktivt sätt att låna mindre belopp. Det handlar om kreditkortet. Det är fyllt med fördelar, inte minst att kortet kostar 0 kr per år. Det kostar dessutom inget att ta ut pengar när du är utomlands, förutom om själva banken har en egen uttagsavgift. Du har upp till sex veckors räntefri kredit, något som alltid är uppskattat.

Det bästa med kreditkortet är bonussystemet. Det är detta system som är kopplat till flygbolaget. Ju mer du använder kortet desto fler poäng får du. Dessa poäng kan du använda när du reser med Norwegian. Du kan även använda kreditkortet när du ska betala dina flygbiljetter hos Norwegian och få extra många poäng. Du får även reseförsäkring och avbeställningsskydd när du använder ditt kreditkort för att betala för dina resor. Tids nog har du råd med ytterligare en liten resa. Med lite tur kan du även uppdatera din flygbiljett och prova hur det känns att flyga på ett lyxigare sätt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *