Hårborttagning med laser i Stockholm

Hårborttagning med laser i Stockholm

Vill du utföra hårborttagning med laser i Stockholm? I så fall finns det två vanliga alternativ, laser eller IPL. Vanlig laser har en våglängd, medan IPL har flera stycken och är på så sätt mer effektiv. Lasern fungerar på själva pigmentet i hårstråt i hårsäcken, därför är det viktigt att du inte vaxar det område som du ska lasra innan. Lasern fungerar liksom på det befintliga hår som finns i hårsäcken. Därtill sker behandlingen under flertalet gånger, ofta mellan sex och åtta.

Många upplever besvär med rakning, bland annat inåtväxande hårstrån och röda prickar. Dessutom håller det nyrakade resultatet inte särskilt länge. När sommaren väl kommer vill du förmodligen kunna njuta totalt av värmen och härliga bad. Slipp att raka dig och bekymra dig för det genom att påbörja din hårborttagning med laser i Stockholm redan under vinterhalvåret. Eftersom processen tar ett par gånger är det bra att börja i god tid så att du kan njuta när värmen väl kommer. När man utför laser för att ta bort hår ska man heller inte exponera sig för solen, en annan anledning till varför det är bättre att göra behandlingen under höst- eller vintersäsong.

Kostnader

Priset för hårborttagning med laser i Stockholm varierar beroende på vilken klinik du besöker, vi har hårborttagninglaserstockholm.se som referens. Även hur många behandlingar som behövs. Vissa områden på huden går snabbare att behandla, som exempelvis ansiktet eller armhålorna. Ska du däremot utföra hårborttagning med laser på hela benen får du räkna med fler besök på kliniken eftersom det tar längre tid. Eftersom varje klinik sätter sina egna priser finns det inte något exakt svar på vad det kostar. Men i runda slängar kan du räkna med att lägga cirka 900 kronor för armhålor. Hur många gånger du behöver utföra behandlingen varierar beroende på hårväxt.

Ibland ger vissa salonger och kliniker ett bättre pris om du bokar flera återbesök på samma gång. Detta kan du ofta se på klinikernas hemsidor eller genom att ringa och fråga. Det har blivit alltmer populärt att utföra hårborttagning med laser, och egentligen är det inte särskilt konstigt. Om du utför behandlingen de antal gånger som krävs behöver du aldrig mer raka dig eller utföra vaxning. Det växer helt enkelt inte mer hår på det stället.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *