Hemstädning för alla

Hemstädning för alla

Hemstädning är ett enkelt sätt att få mer tid till det som är viktigt i livet – din familj. Med hemstädning tar professionella städare hand om städningen i ditt hem och om du vill ha hjälp med storstädning eller saker som tvätt och disk så går även det att ordna.

Många som har hemstädning hemma anlitar en professionell städfirma. Många tycker att det är lagom med hemstädning mellan 1 till 4 gånger per månad. Många anser även att det är väldigt bra att komplettera den vanliga hemstädningen med storstädning ett par gånger per år. En sak som många tycker är extra skönt att få hjälp med i samband med storstädningen är fönsterputsning. Om du prenumererar på vanlig hemstädning så får du ofta rabatt på storstädning eller fönsterputsning. Om du är osäker när det gäller hemstädning kan du beställa en provstädning så att du själv kan uppleva resultatet efter städningen. Om du väljer att boka in städning så kan du räkna med att det ofta är samma städare som kommer hem till dig och utför hemstädning i ditt hem. Du vill säker ha hemstädning med bra villkor för de anställda så när du anlitar en firma för din hemstädning i Stockholm så är det bra att kontrollera att de anställda har lön enligt kollektivavtal.

Detta ingår i hemstädning

Vanligtvis så ingår detta i en hemstädning: Städning av köket i form av rengöring av alla ytor som diskbänk, spis, kakel och bänkar. Avtorkning av köksluckor och rengöring av vitvaror och utsidan av kyl och frys. Även soporna töms och bärs ut och slängs i soptunnan. I badrummet görs badkar, dusch och toaletten ren. Papperskorgen töms och handfat och andra smutsiga ytor görs rent. Övriga ytor i hemmet dammas och torkas av. Det gäller även ytor som tavlor och fönsterbrädor. Synliga fläckar på ytor som dörrar tas bort. Möblernas fria ytor görs rent och speglar rengörs. Golven dammsugs och även amttor och möbler med klädsel dammsugs. Golven och golvlisterna våttorkas och alla papperskorgar töms. Om du är intresserad av ytterligare städning som till exempel diskning eller vattning av blommor så går det att lägga till som tilläggstjänst till din hemstädning. Andra exempel på extra tjänster är att stryka kläder och/eller tvätta.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *