Mögelsanering på Orust

Har du problem med mögel? Det är tyvärr inte helt ovanligt att huset får mögelangrepp, som tur är finns det bra mögelsanering på Orust som kan hjälpa till. Ett företag som är särskilt aktiva på just Orust är Amagozon. Företaget drivs av Anders men kommer snart expandera med fler i personalen. Vad som utmärker just Amagozon är deras sätt att mögelsanera lukt. De använder sig av ozon. Ozon är syre som är laddat. Det ozon som finns på marknivå är ungefär som ett rengöringsmedel.

Sedan finns även ozon i luften, det är det som skyddar oss människor och allt annat liv på jorden från skadlig strålning. Man kan använda ozon för att få bort dålig lukt. Hur mycket ozon man behöver i ett utrymme varierar väldigt mycket, både på grund av vilken lukt det handlar om, exempelvis mögel eller cigarettlukt. Därtill handlar det också om hur länge lukten har funnits där. I en gammal sommarstuga som haft mögellukt i många år är lukten väldigt inträngd i väggarna. Då krävs det ofta en längre behandlingstid. Om du däremot endast rökt en cigarett i bilen brukar det räcka med en kvarts ozonbehandling för att lukten ska försvinna.

Få bort mögel med ozon

När det kommer till mögelsanering på Orust kan man också använda sig av ozon, det är ett mycket effektivt behandlingssätt. I och med att ozonet tar sig in i varje springa och vrå kan det ta sig fram till källan till lukten. Mögel i detta fallet. När ozonet kommer i kontakt med möglet oxideras lukten och försvinner efter ett tag.

Att komma tillbaka till sommarstugan efter ett halvår kan ofta innebära en chock. Det är väldigt vanligt att sommarstugor luktar mögel och unket. Det är inte heller enkelt att få bort lukten. När du anlitar Amagozon för mögelsanering på Orust kan du snabbt bli kvitt lukten för evigt, inte bara ett tag. Detsamma gäller även för andra föroreningar som exempelvis rökskadade lägenheter eller husvagnar. Kontakta Amagozon redan idag för att få bort den otrevliga och ibland farliga mögellukten. Förutom att Amagozon finns på Orust kan du även få hjälp i Uddevalla, Öckerö, Tanumshede och många fler städer.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *