Bröllopsfest

Är du trött på att vara värd eller värdinna när du bjuder in till fest? Det är ofta en nackdel när man själv vill göra allt, som att laga mat och servera eller hålla i aktiviteterna. Då hinner man ju inte prata med sina vänner och släktingar. Se till att kunna avnjuta maten tillsammans med dina gäster genom att anlita catering i Lund. Catering är ett utmärkt sätt att förenkla såväl planering som utförande av festen. Maten är en väldigt stor del under ett event och också något som de flesta gästerna ser fram emot. Cateringfirmor finns det gott om och många erbjuder ett stort menyutbud med såväl kallskuret som varma rätter. För finare fester kanske en tjusig trerättersmeny kan vara bra, medan det kan vara trevligare med lättare mingelmat till sommarfesten.

Bröllopsmiddag

För den som ska gifta sig väntar månader av planering. Det är oftast roligt att planera men det kan snabbt kännas överväldigande. Kläder ska köpas och ringarna provas ut, sedan ska lokal hyras, vigselförrättare kontaktas och maten ska bestämmas. Det finns många firmor som utför bröllopsinriktad catering i Lund. Dessa företag har ofta stor erfarenhet av såväl vilka menyer som passar bäst som servering av maten. Kontakta några olika cateringfirmor och berätta om hur ni vill att ert bröllop ska se ut. Kanske önskar ni en finare trerätters meny, eller så kanske ni har ett mer bohemiskt bröllop utomhus och vill ha något lättare, som en sommarbuffé? Något annat du bör vara ute i god tid med är att anlita fotograf. Bröllopsfotografer har ofta pressade scheman stora delar av året, inte minst under sommaren. Om ni hittat en fotograf ni gillar bör ni vara kvicka med att hyra in honom eller henne.

Provsmaka cateringmat

Eftersom maten hör till något av det som gästerna ser mest fram emot under fester, är det såklart viktigt att det smakar gott. Varför inte beställa in några provmenyer från några olika cateringfirmor i Lund? Det är vanligt att man vill testa menyn innan för att se hur det smakar och om rätterna går ihop tillsammans. Påbörja din planering redan idag och underlätta för dig själv genom att anlita catering i Lund.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *