Gör reklam med snygga tygkassar

Snygga tygkassar är både praktiska och populära – och ett bra sätt för företagare att göra reklam. Reklampåsar är dessutom relativt billiga att köpa in och många leverantörer erbjuder ett längre styckpris vid köp av stora partier.

Bra och billig reklam

Det finns många som gärna bär snygga tygkassar till vardags – till exempel att bära matlådan i på väg till och från jobbet, som shoppingkasse eller kort och gott som handväska. Eftersom det är både en användbar och populär produkt kan sådana kassar vara ett utmärkt sätt för företagare att sprida reklam på.

Genom att dela ut snygga tygkassar med företagets logga och namn på, till exempel på mässor och event, finns goda chanser till att just kassarna och loggan kommer synas på olika ställen – på stan, i mataffärer, på ständer och så vidare. Kort och gott – ett effektivt sätt att göra reklam på. Att köpa in reklampåsar är dessutom relativt billigt och det kan vara en investering som lönar sig i längden.

Fördelarna med att investera i tygkassar kan sammanfattas så här:

  • Billigt
  • Uppskattat och användbart
  • Bra spridning av varumärket

Beställ snygga tygkassar på nätet eller hos ett lokalt tryckeri

Vilket är då det bästa sättet för företag som vill köpa in snygga tygkassar? Enklast är troligen att beställa på nätet – här finns flera leverantörer som erbjuder reklampåsar med eget tryck och i stora partier.

Ett tips är att se till att jämföra priser, både för hela partier och styckpris på påsarna. Ett annat tips är att kolla upp olika leverantörers leveranstider – speciellt om kassarna ska användas på en mässa eller liknande och det är bråttom med leveransen.

Ett annat alternativ för att skapa reklampåsar är att besöka ett lokalt tryckeri. Det kan trots allt vara roligt att gynna andra företagare i närområdet – även om det kanske inte är det billigaste alternativet.

Hos tryckerier finns vanligen två alternativ – att själv köpa in produkterna som ska tryckas eller att köpa produkterna via tryckeriet. Alltså – lämna in redan köpta tygkassar eller fråga om tryckeriet kan hjälpa till med en sådan beställning från någon av deras leverantörer.

Oavsett tillvägagångssätt är snygga tygkassar bra att ha på lager, gärna tillsammans med andra typer av reklamprodukter som också kan delas ut – till exempel till kunder och samarbetspartners.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *